Lördag / Sara

Hejjsan alla bloggläsare :D

Idag va jag på stan med Sara :D Vi pröva kläder , åt på donken , jag köpte en sak , Sara köpte en as fin tröja :D Jag ska oxxo köpa en sån fast gul :P Efter stan va jag emma o pappa och handlade, vi hyrde en film ( barnhemmet ) Jag hann inte kolla klart på den för jag skulle titta på Wallander. Men ska titta på den i morgon :) Nu har jag precis chattat med Mathias :D <3 Men nu ska jag sova :) Godnatt (L)


Kyssss /// Hanna


Stan

Hejsan Hoppsan :D jag kom hem från stan för en stund sen har varit där typ hela dan med mamma :D jaa det e inte så mycket att skiva men på stan så träffade jag min Älskade lilla Hanna Godén <3<3 och Sara :D Sen efter vi hade varit på stan så åkte jag och mamma på kvantum och då träffade jag Hanna, Emma och Ajje och då pratade vi en stund ed odm och sen åkte vi hem och nu sitter jag här och bloggar lite :D om ni vill veta lite nogrannare om min dag och see vad jag köpte så kolla in www.peppparkakaa.blogg.se :D


O // Hannis

Fredag / Födelsedag

Heejsan :D

Dagen började med att jag vakna av att alla sjöng XD AS STÖRIGT!  JAg fick högtalare till datan o present kort på HM och kläder massa mer. Sen vare skolan o de va ganska drygt XD Det var ju inge kul när Albin o Linus inte va där :( Efter skolan var jag med Millan o Sara <3 Av dom fick jag hårspray linne o en patron o en 50öring ;) DÅ kom mormor o Ida oxxo av mormor o morfar fick jag 600 på JC o av Ida och Patrik fick jag 400 på HM . Sen kom pappa o hämta mej o Emma o då åkte vi o handla sen åt vi o massa grejs bilder kommer <3 Och av pappa ska jag få en systemkamra :D as stolt XD
Och släkten kommer på söndag ;)

Kysss // Hanna

Badet

Hejsan jag har presic kommit hem från badet :D I dag har det varit skola och efter skolan så åkte jag och Joline på badet och var där till ungefär till halv 6 och vi försökte skaffa oss nya kompisar men alla disade oss :P sen klädde vi på oss och gick till bussen och det var assssss kallt ute :D vi fick typ stå och vänta på bussen i en kvart och vi höll på att frysa ihjäl :D sen på bussen ringde vi till Johan Å och frågade o m han kunde gå med oss en bit :D men när han kom så skulle han och Johan M till kiosken och jag och Joline började gå men Johan och Johan kom aldrig ( skitungar ) dom gick till Lina :( ja ja jag hoppas att Joline kom hem :D Jaa det var typ min dag och jag har haft jätte kul.

PS. Grattis Hanna min lilla tonåring :D Älskar dig <3<3

O // Hannis

Torsdag / TSB

Hejsan .

Idag vakna jag vid halv 7 och gick upp o duscha XD Stog i duschen i MINST 30 min XD Sen fixade jag mej o gick till skolan med Saris o Claris <3 På skolan hade vi fett tråkigt! Vi hade sy slöjd :( Det är rena självmorde att gå dit :( Sen hade vi lite kul som vanligt på rasterna jag o Cajsis <3 Efter skolan gick jag hem o va med Hannis o Alexandra <3 Vi gick som vanligt till ica ;) SVULLBARN <3 Sen gick vi hem o chatta me små barn ;) Vid 6 spelade vi match mot 96.killarna :D Det var as kul för vi vann :D Vet inte med hur mkt men ;) Sen har jag duschat och gjort läxa o data :P nu måste jag göra klart läxan men jag skriver i morgon igen :D
jag hoppas att ni vet vad de är för dag i morrgon! DET ÄR MIN FÖDELSEDAG :D <3
TACK till Hannis o Alexandra för världens finaste tröja <3

Kyssssssss// Hanna

Onsdag / Skola

Hejsan Hejsan alla glada :D

Idag blev de skola igen :P Va med underbara Cajsa :D PÅ svenskan va de as läskit för Marie skulle prata me mej :S Hahha men de va inte så farligt ;) Sen skratta vi som vanligt jag o Cajsa XD Sen sa Cajsa en as kul sak XD Hed gäng hahaha XD Det är bara du som fattar älskling <3 Sen efter skolan vare bara hem o göra klart svenskan som måste va inlämnad i morron OMFG ! Sen har jag tittar på min favorit pogram Smalleville , One tree hill och Las Vegas :D Sen har jag chattat med lite små barn som tror att dom är nått XD En av dom frågade på mej oxxo HAHHAHAH LOL Nu ska jag öva på spanska glosorna för första gången o de e förhör på dom i morrgon! jag säger det ige OMFG!

Kyssss // Hanna ♥

Stockholm

Hejsan Svejsan<3 Idag var skolan skoj tycker jag. Jag kom på att Simon var min tvilling och Joseph var Jossans. På musiken hade vi vikare han typ ägde sönder. Jag höll på att skratta i hjäl mig. På ansvart tiden var det lika tråkigt som alltid. Jag hade tänkt att packa till Stockholm och städa rummet men jag orkar inte:P Här kommer min vecka för alla er som anteknar:

Måndag - Handboll
Tisdag - Packa och städa rummet
Onsdag - Vara med Hannis och göra klart Hannas present och Hanboll
Torsdag - Vara med TSB<333 och handbolls match mot killarna.
Fredag - Åker klockan 6 på morgon till Stockholm<3
Lördag - Stockholm<3
Söndag - Stockholm<3

Puss på er alla bloggläsare<3

Smeek// Alexandra

Saknar



Saknar er !!!<333

Blogg

Hejsan<3 jag vill börja med att säga tack till Emelia Brovinger http://www.choklademmiz.blogg.se/  som har gjort min blogg www.potismos.blogg.se så snygg. Idag så har jag vart med Hannis och fixa Hannas födelsedags preset. Den  är bara för bra:P Sen vid sex så kom mamma och pappa och hämta mig och så åkte familjen till Ås på middag. Efträtten var as god. Det var nån slags äppelpaj men ändå inte, men den var i allafall supergod. Imorgon är det skola och bara 5 dagar kvar till Stockholm. Nu ska jag göra lite andra saker. Ímorgon är det sovmorgon oxå. Skööönt, fast även att jag sover till 7 ändå.
Godnatt<3

Smeek//Alexandra


Lördag-Söndag / Pettro

Hejjsan alla glada bloggläsare :D

Lördag :
Idag spelade jag hadboll i lundvik :) Vi vann första med 17-16 o andra förlorade me nått ;) Sen efter maten åkte jag till ängsmon och va med Pettro :) Vi va först o handlade sen åkte vi till hon och åt chokladpudding o tittade på handboll. Det gick as dåligt så vi gick upp o chatta me folk :) Sen gick vi till kiosken o köpte godis :) På vägen hem gick vi till hennes bror o lånade en film ( 100 feet ) den var as läskig ;) Sen gick vi ut med Ida o pratade i telefon med Mathias o Anton . Så träffade vi Tim o några :P HAHAHAH XD Sen gick vi in o svulla o lite ;)

Söndag : Vi satt vid datan o sen vid 3 gick vi o la oss. På morgon vaknade jag av pettros fot XD Hon låg med den i mitt ansikte XD Vi gick o fikade sen fixade vi oss o åkte till odensala o satt vid datan XD Sen gick vi till Cajsa o Maja , o Cajsas mamma körde oss till ishallen . Killarna var super duktig men förlorade med 4-1 , det var Linus som gjorde målet :D Sen gulle jag snacka lite med JAcke men han va lite sur så de gick inte ;) Sen vare bara o åka hem o försöka få livet lite bättre men de gick ju sådär XD Blev kompis med David igen o de va ju bra :D Men jag vte inte riktigt hur de är mellan mej o Jacke än . Ska nog ringa han i morgon o prata lite med han ;) Men nu ska jag nog sova snart så ska stänga av.

Kyssss // Hanna ♥

Sundsvall :D

Hejsan alla söta bloggläsare <33 Jag har presic kommit hem från Sundsvall och här kommer min dag :D
Kl. 06.15 gick jag upp ock fixade mig sen kl. 07.00 åkte jag, mamma, Emmis och Filip och hämtade Alexandra och Madde och sen åkte vi till Sundsvall. Ungefär vid kl. 09.15 kom vi fram till Sundsvall och d skulle vi till Kari Koko :D ( homopat ) Sen åkte vi till Birsta och var tvungen att köpa nya jeans till Alexandra för det var hål i hennes :D sen gick vi runt på Birsta ett tag och sen gick vi över på Ikea och åt lunch :D vi gick på Ikea en stund och när vi typ stog i kön för att betala så var det en tjej ganska långt framför oss som ramlade i hop och typ krampade och hennes kompis typ roade " Anna vad e det Anna vad har hänt " och sen bara vaknade hon :P jag vart fett rädd :D sen gick vi över till Birsta och köpte en födelsedagspresent till Hanna men jag kan tyvär inte säga vad det e eftersom Hanna kanske läser detta <33 Sen gick jag och Alexandra omkring lite :D Jag fick välja en sak som Alexandra skulle köpa på Lindex och det blev en skit snygg.............haha jaa Alex du vet XD jag hoppas att någon får se den en vacker dag :D heheh. På vägen hem så tog jag lite ego bilder som kanske kommer på min blogg sen www.peppparkakaa.blogg.se

O // Hannis

Sundvall<3

God kväll kära blogg läsare:P Idag har jag var i Sundsvall. Här kommer min dag:
Klockan sju imorse kom Marielle och co till oss. Sen så åkte viiväg till Sundsvall. Klockan halv tio var vi hos Karri Koko.. Han klämde på min svanskota omch nu känns det mycket bättre. Sen så åkte vi till Birsta och set första vi gjorde var att köpa ett par byxor åt mig. För på väg ditt märkte jag att det var hål i mina jeanse nästan precis under benen. Efter köpet av byxor så gick jag in på en toallet och bytte byxor:P Sen gick vi på Ikea och åt lunch, och gick om kring lite där. Och jag övertaladed mamma att köpa tallrikar som jag har velat att vi ska köpa sen jätte länge.... Sen så gick vi omkring på Birsta. Jag köpte en röd cardigan, ett vit linne, en lila kofta, ett par jeanse och lite mer .Men typ inget på Ikea. Sen åt vi på MC donalds, men ja goch Emmis var sur för att vi iwnte ville äta där. Men sen gick det över för mog och sen Emmis tror jag. Det verkade så i allafall. Sen så åkte vi hem. Jag och Hanna tänkte skriva men vi orkade inte. Vi satt och lysnade på musik och lite sånt. Efter typ en timme sa FIlip:
Mamma vi är vilse...
Och då skrattade alla, det låter inte så kul men det är det.
Och nu sitter jag här och kollar på köslaget som precis sluta. Imorgon ska jag kanske vara med Hannis för att vi ska fixa Hannas present. Nu ska jag kolla om vi har nåt gott och dricka och så ska jag sätta på mig myskläder. 
Tack för dagen Emmis och Hanna m co... 
Puss<3

Smeek// Alexandra<33 


bloggen "renoveras".

Hejsan! Bloggen är int så fin just nu för emmis håller på att göra om den och hon hinner int göra nåt mer än bilden förns på söndag =/ då kommer den se lite bättre ut får vi hoppas =)  

O // Hannis

Längtar

Hejsan... idag har det vart en bra dag på skolan. Förutom på klass rådet. För jag hade deadem hela dag för att inte vissa min lugg, men sen på rasten råka jag göra sönder det. och sen så skulle jag sitta framför hela klassen och ha klassråd och då satte jag upp luggen i en tofs. Ni kan ju tänka er hur det såg ut:P Nu kollar jag på Let´s dance och Laila Bagge äger fett. Jag vill se ut som hon när jag blir stor!! och imorgon blir det tjejdag i sundsvall med filip:P Vi ska till karri koko, ikea och birsta. Jag vet 4 saker jag ska köpa men det lär ju bli en anning mer saker:P Nu ska jag fortsätta att kolla på let´s  dance.
Puss<3

Smeek// Alexandra

Blogg :P

Hejsan hejsan ! Idag har Emmis hjälpt mig att fixa min blogg :D den var jätte fin men jag vet ine riktigt om jag ska ha en grön bakgrund, det måste jag tänka på :D Har inte hänt så mycket. Nu sitter jag och chattar,bloggar och kollarpå Let´s dance :D Om ni vill veta hur min blogg blev så får ni gå in på den :D www.peppparkakaa.blogg.se

O // Hannis

Tooorsdag

Heeejsan alla :D


Idag på skolan när vi hade NO va vi i kemisalen o typ smälte snö XD Sen på rasten va jag med Albin Linus o Olle :D Sen efter skolan gick jag hem o fixa lite läxa o sen vid 3 hämtade jag Ida på skolan :) Sen på kvällen var jag med Sara :D Vi gick till Felicia o ví hade as kul påvägen dit :D HAHAHAHA Sara det sa Brrr XD Sen när vi kom till Felicia gick vi till Ica o köpte godis ;) GOTTGOTT Sen gick vi hem till Felicia igen o fixade en sak, ni får veta i morgon :)  Sen gick jag o Sara hem o gjorde ...
Tror jag börjar gilla dej <3

Kyssssss// Hanna♥

Joline <33

Hejsan,Tja eller shoo :D Idag ha det varit en ganska så bra dag på skolan förutom att Jack ( en kille i 3 typ ) slog mig i magen :D det gjorde as ont !!! No var rolig, vi hade Linda hon var vickarie ( stavning ) för Ola och hon var jätte rolig :D sen efter skolan var jag och Joline på Klubben och vi pratade men Janiqe ( jag vet inte hur hon stavar ) och Angelica, dom gav oss några tips om dansgruppen :P sen var jag med Joline hemma och vi lagade mat åt mig, henne och Filip för mamma var på föräldrar möte i Emis klass. Jag och joline har typ bara suttit viddatorn typ :D


O // Hannis

Dag

Hejsan! Idag var det kul på skolan till alla er som vill veta, och hemma var det handboll som var kul. Sen var det handboll på TV:n och sverige vann. Idag fick jag min efter längtade mobil! Den är as bra. Imorgon ska jag klippa mig. Tror det blir lugg för annars följer inte Hannis med till sundsvall:P Om det blir fult får jag väl leva med deadem resten av livet!!
God natt<3 (inte för att jag ska sova precis)

Smeek// Alexandra

Tisdag / OMFG

Idag på skolan hade vi super kul :D Men de har vi ju alltid ! <3 Vi hade bild o skulle göra nått konstigt XD Me tapetklister (kladdigt!) Ida vi gjorde ju finast <3 Sen efter skolan gick jag o Cajsa hem till henne . Vi gick till ica o handlade lite grejs, sen när vi kom hem till henne bakade vi nån kokos sak :P Det blev baja nån jävla sås XD Vi fick typ panik eftersom vi var tvungen att ha med fika till skolan så vi gjorde fort kladdkaka o havreflan XD Vi hade as kul iaf ! Bilder kommer i morgon <3 Sen åkte vi o hämta Felicia o Clara för vi skulle titta på Cajsas match o nät vi kom dit vare ingen match =/ Sen åkte jag hem :P

Kysss // Hanna♥

Lång inlägg! (NOOT)

Hello! Idag har det vart (trummvirvel)...... SKOLA! Överaskning va? Skolan var ju som vanligt. På matten fick vi öva inför provet och samma inför NO. Vi har haft 4 läxor denna vecka. Det är typ mer en vad vi hade på höstterminen. När jag kom hem tog jag ett äpple och satte mig och försökte få in SO:n i huvudet. Och det gick väl bra men sen tappade jag tålamodet och satte mig vid datorn. Imorgon har vi två prov. Åhh jag blir så arg på alla jäklans prov. Imorgon är det handboll! Åh jag vill inte ta bort fredag träningarna. Vi tackar alla som inte hör av sig at dom inte kommer på fredagarna. Men sen har jag ju tre fotbollsträningar att gå på oxå om jag vill. Men jag får välja om jag årkar pga att handbollen oxå håller på just nu. Nu ska jag snart se på mästarens mästare. Om nån undrar så känner jag Pejja Lindholm som är med där!! Nu har jag ingen mer att skriva!
Puss<3

Smeek// Alexandra♥

Min vecka!


Måndag - Handboll och träna till NO läxan till på tisdag.

Tisdag - Träna till SO läxan och Matte provet tills på onsdag.

Onsdag- Handboll, Matte prov och träna till NO provet tills på torsdag.

Torsdag - Klippa mig (kanske)

Fredag - Klippa mig (kanske)

Lördag- Sundsvall med Hanna och Emmis (längtar)

Söndag - Kolla på allt jag köpt i Sundsvall:P


+ varje dag ska jag kolla om min mobil har kommit!! 

Smeek// Alexandra

Ingenting:D

Hejsan, tja,shoo eller vad man vill säga :D jag har ingenting att skriva men i dag har jag haft handbollstränig :D ÄNTLIGEN kom Hanna <333 Har tyvär inget mer att skriva. så ni får ha det bra<33

O // Hannis

J-man

Idag har jag vart med Jossan. Dagen började med att vi åkte skriskor men jag hade ont i svansen, På isbanan fick vi veta att jossans pappa hade brytit foten:( Sen gick vi till Jossan och där kom vi på en dans och vi skrattade som bara den. Sen gick jag hem vid sju och åt och kolla handboll. Nu kollar jag på nåt om trollkarar, Imorgon är det sovmorgon<3
kraam<3

Smeek//Alexandra<3

Orkar inte skriva idag , jag har bråkat me den enda som betyder nått för mej o nu är de slut! men bara så du vet kommer jag alltid älska dej DAVID♥


kysss o tårar //  HANNA </3

fotboll

Idav vakna jag vid 11, sen skulle jag va med Felicia men hon "kunde" inte. O jag va as trött så satt vid datan el tv XD Sen hade vi fotbollsmatch, det blev 5-5 jag gjorde 4 mål o de andra va självmål. Sen åkte vi hem as fort för de va handbolls EM på tv :D Sverige vann med typ 41-nått XD Sen har jag chatta o äti mat o massa XD

Det finns inga jag saknar lika mkt som er killar ( albin , robin , jacke , fredrik  och OFC David <3 )

Puss o Kram // Hanna ♥

Åre :D

Hejsan Hejsan! Jag har precis kommit in och nu sitter jag här och bloggar i Åre :D idag har jag inte gjort något specielt och jag har typ inget att skriva om :D Hanna och Alexandra ni e saknad

av mig <33

O // Hannis

jacke

Heeejsan :D

Va med klara idag :D Vi prata om gammlaGOOOODA tider o va på ica :P sen åkte jag på träning o sen hem o åt, sen på kvällen va ja med sara :D vi gjorde de gammla vanliga ( tv, data , svulla SKRATTA ) Älskar er ♥

Kl är 20 i 1 så ska nog sova nu.

Kysss // Hanna ♥  Jacke du är mkt saknad (L)

Let´s dance

Helloo<3 Träningen var bra, fast den höll bara på till sex eftersom det var så lite folk. Imorgon är det fotbolls match nånstans och vi ska spela med Angels, ska bli skooj. Nu kollar jag på Let´s dance.Det var nyss blondin bella och det såg ut så hon bara sprang efter. Hon är inte en av dom bästa men jag hejar på henne ändå.
Puss  kram<3

Smeek// Alexandra<3


Boll

Hejsan svejsan! idag har det var en bra och kort dag tycker jag. Och nu är det äntligen helg. Ikväll blir det Let´s dance och chips:P Nu ska jag gå till bussen och åka till handbollen.
Puss<3

Smeek//Alexandra<3


Klaraaa

Hejjsan alla :D

Nu e jag med världens bästa Klara <3 Har saknat henne mest av allt ♥ Vi har varit på ica o köpt godis, nu tittar vi på tv, ni får veta mer om dagen senar <33

Kysss // Hanna

hemma

Vaknade med feber i morse. Va påväg att svimma oxxo. Har integjort så mkt . SAKNAR DEJ DAVID ♥

Puss o Kram / Hanna♥

Rolig dag<3

Heeej<3 Idag är jag på riktigt bra humör jämfört med dom senaste två dagarna. Idag på skolan var det asa kul. Det roligaste måste nog hasr var matten. Jag och Petro var fjortislärare och och läran med det snyggaste namnen Leif-Anders var sur. Jag satt och skratta nästan hela lektionen tror jag. Men en sak är jag as arg på, att vi har läxor i nästan varje ämne. Och allt är till nästa vecka. Imorgon är det handbollsträning, och jag hoppas att mina Hannor ska vara där<3 Nu ska jag titta på MODO match med pappa och Gabbe:D
Ha en bra kväll<33

Smeek// Alexandra♥


Deppig

Hejsan alla glada :D


Skola idag, gjorde inte nått specielt. efter skolan städa jag o gjorde läxor. Har inget att skriva idag så hejdå , ska titta på topmodel.

förlåt hannis <3

Kyssss // Hanna ♥


Handboll <33

Hejsan! I dag hardet varit skola som vanligt ( tråk ) det kom någta och dansade dom dansade typ bugg och sånna saker :D dom var väl bra. sen gick jag och Joline till dansrummet och testade en sak :D sen gick jag hem för jag skulle på hanbollsträning, och Hanna var inte där den bajs ungen :D i morgon skulle jag ha varit med Hanna men hon kunde typ inte för hon hade massa läxor :( men jag övelever nog. Nu har jag inget mer att skriva men ni får ha det så bra

O // hannis

FOTBOLL <33

Idag på skolan hade vi fotbollscup :D Första matchen mot 6B Blev det 3- till oss :D Sen andra matchen mot Ängsmon blev de typ 9-1 till oss :D Sen tredje matchen mot torvalla blev de typ 4-1 till oss :D Sen sita matchen mot 6D blev de 3-1 till dom :( Men de gjorde ju inget eftersom dom förlorade mot torvalla o hade oavgjort mot ängsmon så vi o torvalla gick vidare :D JIPPIII <33 Sen efter fotbollen skulle jag va med Felicia med de blev inte så , varför vet jag inte XD Så jag gjorde lite läxor o tittade på One tree hill :D <3 

Vill bara säga : Alexandra du va as duktig ♥♥♥ Saknar er TSB

Kyssss /// Hanna♥

SUUR!!

Hej, eller Hallo eller Hejsan eller Tjena, eller tja.... Idag har  våran klass vart på fotbollscup och vi söög sönder alla. Vi förlorade 3/4 och en blev oavgjort. Vi har skämt ut oss för alla framtid. Men igen i våran klass av tjejerna kunde spela fotboll. Och så var det ju några som skulle va med fast dom inte hade tränat eller nånting. Åhh jag är såå sur. Efter skolan duchande jag och sen var jag med Jossan. Vi kolla på tv och lite mer. imorgon är det handbolls träning o jag hoppas att Hanna kommer<3
Jag vill bara säga en sak: FÖRLÅT CAJSA!! <3

Smeek Alexandra<3


Tjena XD

Tjena! Idag har jag inte gjort något specielt och jag har inget specielt att skriva =) I morgon är det hanbollsträning igen och jag hoppas att Hanna kommer =) TSB saknar er<33

LOVE YOU




O // Hannis

Måndag , ingeeen

Hejjsan alla glada :D

Ja då var det måndag igen o skola som vanligt. Vi började kl 9 :D Jag o Cajsa har haft en ovanligt rolig dag XD Vi hade svenska o då skrev vi ( alla barnen ) Hahahah Ni kanske inte tycker de e så kul men de va as kul tsm me Cajsa ( alla barnen gillade Dolly Partons röst, utom Östen han gilla bara brösten ) ASG !! Sen när vi skulle läsa de för några blev de as fel XD typ såhär ( alla barnen gillade dolly partons bröst utom östen han gilla bara brösten ) hahha el ( alla barnen gillade dollypartons bröst utom rösten han gilla bara Östen ) HAHAHHAHAHAH XD Sen hade vi typ No , Engelska o massa tråk XD Sen va de idrott de va as kul , vi spelade fotboll mot killarna . Det var , jag , Cajsa , Ida , Bettan o Sanna och albin va med oss ;) Vi spelade as bra gemfört med killarna som bara körde ego XD När skolan va slut gick jag hem o städa rummer =/ Sen satt jag vid datan o prata med isak o patrik i telefon ;) Sen efter middagen skulle jag va med David o Filip med de gick inte så satt o chattade  med Han i ställe (L) Älskar deh mest DAVID <33

Kyssss // Hanna ♥

Cup

Hejsan svejsan<3 Idag var det ju skola som vanligt. Åh jag stör mig på några i min klass! Först så klagar dom på att det luktar svet, sen när det äntligen luktar parfym så klagar dom på att det luktar för mycket. Imorgon är det nån fotbollscup med skolan och jag kommer skäma (stavning) ut mig fullständingt för alla skolor i östersund. Nu ska jag gå och packa inför i morgon!

Smeek// Alexandra<3


Hejsan

Hejsan! I dag har det inte hänt så mycket men det har ju varit skola som vanligt ( tråkigt ) sen väntadde jag på Alexandra på clubben, och sen hade hon tappat bort sin mössa och sen var hon TVUNGEN att vänta på en viss person ( inga namn nämda ) haha och sen när vi var vid brevldorna vid mig så halkade jag pch blev as blöt och Alexandra asgarva =) Sen var det träning, det var kul. Vi skulle typ brösta varandra ( vet inte vad det heter men Ajje sa så )haha och det var jag och Emma och Emma flög typ flera meter. hahaha. Men det var en jag saknade på träningen och det var Hanna<33 jag vill inte att du ska ta en paus =( men men jag får väll hoppas att du inte slutar.
Jaha nu hade jag iget mer att skriva så ni fårha det så bra.

O // Hannis

God morgon

Som rubriken säger: God morgon!:D Idag är det sovmorgon till halv 10, sköönt! Sov till 8 idag och det var oxå sköönt. Idag efter skolan tror jag att jag ska följa med Hannis hem efter skolan efterssom Marielle ska sjusa till handbollen. Nu ska jag gå och packa gympapåsen..
Ha en bra dag<3

Smeek// Alexandra♥


Valpar

Hejsan igen ;) När vi var klar hemma hos Sara gick vi till mej o hämta biobiljet o pengar. Sen tog vi bussen till stan . Vi gick på donken o åt cheesburgare o milkshake :D Sen gick vi till bion :D Vi tittade på ( YES MAN ) Den va super bra :D Sen gick vi o köpte godis o mamma kom o hämta oss. Jag åt middag o sen åkte jag , Emma o pappa till min faster o tittade på dom 8 hundavparna dom har som nu är 4 vecko gammal :D Nu sitter jag här o nördar.

Kysss // Hanna ♥

( bilder kommer )

Söndag 11/1 2009

Hallo alla bloggläsare som vi älskar<3 Idag så var jag först med pappa o Gabbe och åkte skriskor. Sen åkte vi hem,, o duschade. Sen fick vi besök, och det var gull Filip och gull Frida. Dom är så söta o små<3 Sen så var jag med Jossan och jag platade hennes hår. Hon blev as fin. Imorgon är det skolan, som jag älskar! (NOOOOT) Nu ska jag ta och städa rummet och sen tror jag att det blir min älskade vän TV:n<3

Smeek// Alexandra♥

Slappdag

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Filip gick upp till kiosken för att vi skulle köpa korvbröd men dom hade inga så vi gick hem igen. sen har jag bara varit hemma och kollat på videoband från när vi var små =) I gr hjälpte jag Tom och göra en blogg =) haha. I morgon är det skola igen och efter skolan ska jag på handbollstränig =) TSB miss you !! Jaha nu har jag inget mer att skriva så ni får ha det bra

O // Hannis

Bio

God morgon :D Vakna hos Sara vid 11 :D Vi tittade på ( Step up ) super bra . Sen åt vi vofflor o nu fixar vi oss för vi ska på bio :D Men ni får veta mer senare :D

Kysss / Hanna ♥

Handboll + Saraaa

Hejjsan <3

Klev upp 9 i morse , gick upp o fikade o bytte om. Sen vid 20 i 10 kom Sara till oss xD Sen vid 10 åkte vi till ATS .  Vi började typ uppvärma på engång när vi kom dit :P När matchen börja låg vi under med 2-0 först men det blev 16-4 till oss :D Vi är bara bäst ;) jag gjorde 8 mål ;D Sen åkte jag , Sara , Emma o pappa o köpte mat på donken o s åkte vi till bowling hallen o åt där o titta när Ante spela :P Sen åkte vi tbx till ATS o spela en match till ;) det blev 17-5 till oss :D Gjorde även 8 mål då ;D ASSO SUR JAG VA EFTER MATCHEN xD DOM TAAAFFFSSAAA HELA JÄVLA TIDEN !!  asso hatar de!!! xD Sen åkte vi hem till mej o ducha o sen gick jag o Sara till ica o köpte godis ;) Sen tittade vi på Harry Potter :P Sen gick vi till Sara o satt vid datan o tittade på ( white cicks ) (Y) Sen efter den titade vi på ( Vit oleander ) (Y) Nu nördar vi lite till sen ska vi kanske titta på en film till ;) Bilder kommer i morron <33

 SAKNAR ER
Kyssss // Hanna

Handboll

Hejsan! Idag var det handbolls match mot Härnusand, kommer inte i håg resultaten efter första men andra blev det 17-4 till oss tror jag. Jag kan ju inte skryta om att jag vasr speciellt duktig första matchen, och det var jag inte andra matchen heller men det gick i allafall lite bättre! Gjorde tre mål sammanlagt. Nu ska jag snart äta.

Smeek// Alexandra♥ 

Funderar på att klippa lugg, vad tror ni om det?
Komentera!<3

Hanna och Alexandra <33

Hanna och Alexandra ni e Älskade

av mig <3333333<333333

O // Hannis
Love you
Love you


Klippt mig

Hejsan! I dag efter skolan åkte jag och klippte mig. Jag klippte lugg =) Nu ska jag kolla på Lets danc, vi får väl se hur det går för blondinbella =) det blev inte så långt inlägg i dag men men ........

O // Hannis

Hemma

Blev hemma idag igen xD Sov as länge sen satt jag o titta på tv o nörda data :) Har smsat med David hela dan <3 Åt lunch o sen tittade jag på film :) Sen har jag bara suttit här hela dagen xD Har chattat med både Alexandra o Hannis <3 Saknar er redan (L) men i morgon blir de skola igen :D :D  SARA DANIELSSON DU E SAKNAD O ÄLSKAD <333
Saknar er <3

Kyssss // Hanna ♥

Stan

Hejsan! I dag ver det skola =( men NOn var rolig för våran No lärare gjorde så att vi fick stötar,det var as kul men ganska obehagligt för det kändes som om handlederna gick av =) Sen åkte jag och Emmis på stan, vi gick in på JC och jag köpte en ljusgul tjocktröja, två gröna linnen och en rosa tröja sen hittade jag inget mer.I morgon efter skolan ska jag till min morbror för Marina( morbrors fru) ska klippa mig. Jag lägger ut bilder på min blogg i morgon =)

O // Hannis

Saknar<3

Hejsan svejsan! idag var det skola så klart sög klart och No:n söög så klart. Stackars Bosse, han borde gå i pension (staving) snart tycker jag, eller snarare alla i klassen tycker det! Hemma så var jag med Jossan och vi titta på top model och sen lekte vi nån sort kurragömma, kulikul.... Nu sitter jag vid da tor som ni säkert förstår och sen ska jag titta på tv. Längtar till Grey´s Anatomy börjar igen.

Smeek//Alexandra♥


 Saknar er fett mycker redan<3

Sjuk

Idag va jag hemma för jag e sjuk =/ Har ont i halsen , hostar och hade feber . Har nördat data och tv HELA dagen xD Ska duscha o sen sätta men vid datan igen xD SAKNAR ER TSB <3333


Kyssss // Hanna♥

Skola

Hejsan! Idag var det dagen där skolan började. Jag har inte längtat precis, men vem har det? Efter skolan gick jag hem och gjorde mat. Sen stack jag till handbollen. Där var Johan Z tränare. En anning hårdare tränare. Först så skulle vi studsa bollen med fel hand och springa typ allt vi kunde. och det var as jobbigt. Och så gjorde vi mera jobbiga saker. Sen åkte jag hem och duchade sen så satte jag mig vid datorn och nördade:P Imorgon är det bara två dagar kvar till helg.
Nu tittar jag på grammisgalan,
Smeek// Alexandra♥

Skola igen

Idag vare skola igen :( Sara o Clara kom  till mej så gick vi till skolan , vi hade lika kul somnaligt ;) Sen hade vi handledning o då skulle vi göra nått pussel el nått :S Sen hade vi idrott, jag var inte me för hade ont i halsen o hosta. Men sen när vi hade svenska gick jag hem för mådde dåligt, Ont i halsen , hosta , ont  i magen. Satt och titta på tv och vid datan hela dan xD Har gjort läxan o chatta med Simon xD Nu tittar jag på Top model <3

Kysssss // Hanna


Kung helg och tråkig skola

Hejsan! Den här helgen har varit den bästa helgen på
jätte länge,vi har haft as kul tillsammans. love you TSB =) Jaa och i dag började vi tråkskolan. Efter skolan så träffades jag och Alexandra vid busshållplats för vi sulle på handboll och jag hade hoppats på att Hanna skulle vara där med hpn var tydligen sjuk, Stackare =( TSB äger alla

O // Hannis

KUUNG HELG<3

Dom här två dagarna har varit bäääässt! Det har vart as kul och mysigt! Idag så vaknade vi hos mig av att alarmen på mobilerna gick kl. 9 eftersom vi skulle vara duktiga och gå upp tidigt, men sen så somna vi (jag iallafall )om och sen så vaknade vi (jag) igen vid halv elva tror jag. Så gick vi upp och åt frukost sen så körde vi pinpoker som var as kul. Sen gjorde vi oss i orning och sen kollade vi på film. Sen så skulle Hannis och Emmis bort och Hanna skulle på stan typ. Nu har vi besök av granarna.
Tack för helgen TSb<3

Smeek// Alexandra♥


Slut...

Vaknade hos Alexandra idag :D Vi fikade och körde pinpoker xD Hahahah de var as kul (L) Sen fixade vi oss och tittade på tv ( linas kvällsbok ) Och vi körde uno en gång ;) Sen kom mamma o hämtade mej :) Så nu är det roliga över :'( Helgen har varit toppen ! Ett STORT tack till Hannis , Alexandra o Emmis  <333

Kysss//Hanna♥


JR

Nu har vi sätt klart  på mamma mia.... Nu ska vi kolla på hockey ( JR VM) Dom ligger under med ett mål.
Tack till alla er snälla som läser våran blogg<3
Kyss o Smek// TSB♥


Fjortis

Vi måste bara säga att vi inte är fjortisar på riktigt till alla er som inte fattar att vi skämtar.
Nu ser vi på Mamma Mia.

Kyss o Smek// TSB

Last summer

Hejsan från oss alla tre + Emmis. Vi har ätit räkmackor och kört pinpoker och vattenpoker. Vi har tittat på film och svullat chips. Mean girls för alla er som undrar! Ikväll hade vi tänk att somna en anning tidigare än i går pga att vi ska gå upp nio in the morning (De där utrycket var bara så last year) alltså typ 5 dagar sen. Eh... daa! Nu ska vi väl hitta på nåt, men Hannis är pepp på att sova. Hanna Goden hård som en sten i magen, efter allt vattendrikande, sitter och smsar med David och co... Till David o co vill Hanna säga ILY<3 Och Alexandra o Hannis vill bara tillägga att Zac Efron är snygg 24/7. Och Alexandra vill bara säga att hon är sämst på seftey. Nu ska vi titta på MAMMA MIA here i go again....

Kyss o Smek// TSB + Emmis

 Klick on the picture så blir den större<3


Bubbis

Hannis ville bara säga sina nya skämt:

Hannis säger: Ojdå då kom lilltutten fram!
Alexandra säger: Ojdå då kom mellantutten fram!
Hanna säger: Ojdå då kom stortutten fram

Bilder

.......Här e alla hetingar!
 Heta Hannis som docka.
Fina Alexandra som prinssesa.
 Emmis som emo.
och Hanna kunde inte ställa upp på bil ni får ursäkta henne!!

TSB i kväll igen<3

Nu sitter Hannis och leker Johan Phalm. Vi (Han o Han) har sjungt Sing it. Och dom ägde (NOOOOT) skoja:XD Snart ska Hanna åka hem och äta + ducha! Och Emmis och Hanna ska väl oxå hem och äta om en stund! Ikväll blir det mys mys med TSB och Emmis vet jag inte. Vi ska titta på film och gå till kiosken. Han o Han kanske ska ta med sina datorer så kan vi sitta och nörda! Skriver mer om kvällen i natt.

Kyss o Smek// TSB♥ + Emmis

stan

Hejsan igen , vi åt frukost och sen gick vi o tittade på ett as äckligt program som hette Englands värsta tännder. De var bara för äckligt. Sen borstade vi tännderna i typ 10 min xD Vi fixa oss o så skulle vi åka till Alexandra men då skulle Emmis o Hannis på stan men dom kommer hit sen . Nu bäddar vi för att vi ska sova hos Alexandra .

Kyss Smek // Hanna Alexandra♥


Godmorgon

Hejsan Hejsan Hejsan! Ursäkta för vårat språk i går (i natt) Vi var uppe till 4 . Vi vakna kl.11 värsta drygt =) Nu ska vi äta frukost. Sen blir det vi tre i dag igen =) Sen ska vi till Hanna och va med David och Linus. Nu ska vi svulla frukost som många säger.

Kyss o Smek // TSB

Kyss-Hanna
O-Hannis
Smek-Alexandra
Kyss o Smek- Alla

Tjejkväll<3<3

Hejsan Hejsan Hejsan! Klockan är nu 03.22 fatta vad vi är coola! Såg precis klart på bästa gråtfilmen nånsin! Han o..... Han kör nån jävla fistävling tror jag.... Ojdå sejfty, Nu kommer det bara bajskorvar från Hannis del, asg, alla ni som inte fattar förkortningar kan ju klämma Hannas bröst (LOL) Har inge mer att skriva nu är flum som fan 24/7... Jao nu kliar de på alexandra för hon tål inte katter xD o hon har en stor finne i röven som bordeklämmas ( nån frivilig ) men vi ska sova nu ( NOOOOOOOOOOOOOT) Hej då

kyss o smek // hanna hannis alexandra♥


Ps. We hate the movie


Har precis sett klart på ps. i love you och det suger fett lagomt. Ska fika nu.... skriver mer om kvällen senare!

kyss o smek♥ / Hanna Hannis Alexandra

Alexandra och Hanna

Hej! Alexandra och Hanna åkte nyss. Jag ska snart äta och sen kommer dom igen och då ska dom sova hos mig. Vi ska ha as kul. Vi äger er!!! Love Alexandra och Hanna♥♥

o / Hannis

Bäst dag

Heeej,

Kom nyss hem från Hannis, vi skjusa hem Alex innan vi for hem. Åt middag o packa lite ;) Vi kanske ska sova hos Hannis :) Men ska snart dit <3

Kyssss/ Hanna

Puss

Shoo! Kom precis hem efter att ha varit hos Hannis med Hanna. Fick sjus hem av Ajje, kanske ska tillbaka till Hannis sen... Ska äta nu<3
Puss Alexandra


Första inlägget

Hej Hej Hej! Ett Hej från Hanna ett från Alexandra och ett från Hannis.
I dag har det vart handbollsmatch. Alex var inte med för hon har bullat sönder sin svanskota. hahahahhaha =)
Vi lädde från början med 4-1. Sen blev det kanska jämt, och sen lädde dom och vann, men det var ju bara träningsmatch. Hanna gjorde typ 3 mål av 15 typ alla alltså. Japp sen hade inte vi lite kul med norskarna och tog lite kort, Alex hade skaffat en ny look. Bild kommer lite senare =) ni får vänta ett tag innan den kommer. Hanna och Hannis duchade där och medans Hanna bytte om och då började hon prata med sig sjäälv så här sa hon " Stack dom i alla fall ?? Seriöst ! " Vi började garva och sen skrämde vi hon när hon gick förbi =) Sen åkte vi hem till Hannis och gjorde en blogg och var där tills Hanna och Alex skulle hem och äta men vi ska vara med varandra efter vi har ätit. Så ni får höra om det senare.

Puss och Kram♥
Alexandra,Hanna och Hannis

Välkommen till vår blogg!

,

RSS 2.0